EGOPOL fogband

Ett enkelt och billigt sätt att foga betong/betong. Bandet på butylbasis är 20x20 mm och idealisk för fogar där gummiringar inte fungerar. Det fäster bra och ger en vattentät fog.

Täta skarvar med EGOPOL

Med EGOPOL självhäftande fogband blir det tätt även vid måttliga sättningar och sprickor eller skador på spetsänden. Bandet är ett högplastiskt material, baserat på butyl och har god vidhäftning på rengjorda betongytor. Det krymper inte och innehåller inte heller lösningsmedel. Med primer förbättras vidhäftningen avsevärt, men det behövs normalt inte vid rörläggning.

Lyftprov med EGOPOL

Vidhäftningen mellan två, på varandra placerade, betongrör Germax dim 1000, var så bra att under lyftning av det övre röret förblev det undre röret (höjd 300 mm, vikt 200 kg) hängande i flera timmar innan det släppte!

Läs mer om EGOPOL...

Produktmeny

Karnag AB har en unik specialkompetens inom högtemperaturisolering av t ex varma motordetaljer. Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av världsklass för bilindustrin och andra industriella lösningar. Vår stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogning inom markentrepenad, ger oss en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentrepenad.