SV Stötdämpare - När funktion och kvalité är viktigt!

Stötdämpare till fordon och industri.

Vi marknadsför och säljer stötdämpare från Suomen Vaimennin Oy, SV. SV har över 35 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av stötdämpare.

SV tillverkar årligen över 50 000 stötdämpare, där över 70 % exporteras till kunder i Europa.

Stötdämparna finns för allt från små hyttdämpare till lätta och tunga fordon, tåg, industri och till jordbävningsdämpare!

Tack vare lång erfarenhet och hög kvalitet kan fabriken ge två års garanti och på vissa premiumdämpare ända upp till 100.000 mil! Då fordras verkligen hög kvalitet! Varje stötdämpare testas för att fylla SV:s ytterst höga kvalitétskrav.

StötdämpareStötdämparna har jämförelsevis en grövre diameter på kolv och cylinder, vilket gör att de håller längre och att de ger lite mer kraft både på rörelsen isär och ihop.

Söker ni en bra stötdämpare till en lätt lastbil, trailer, buss eller annan maskinen. Återkom gärna till oss med era krav och hur ni vill ha den beskaffad upptill och nertill, d v s ögleinfästning eller bult/pinne- infästning samt krav på kraft ihop och isär. Vi kan även ta fram dämpare i mindre serier, speciellt anpassade för just ert behov.

Vi behöver endast ett mindre antal beställningar så kan fabriken ta fram dämpare för era behov.

Stötdämpare lätt lastbil

Karnag AB har genom sitt samarbete med SV stötdämpare fått ytterligare produkter som kompletterar varandra på ett förträffligt sätt.

Som en av Europas ledande leverantör av luftfjädring är Karnag AB glada över att också kunna erbjuder marknadens bredaste sortiment av stötdämpare, luftfjädringsatser, luftfjädrar och kompletterande kompressorsatser avsedda för lätt lastbil och personbilar.

Industristötdämpare

Produktmeny

Karnag AB har en unik specialkompetens inom högtemperaturisolering av t ex varma motordetaljer. Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av världsklass för bilindustrin och andra industriella lösningar. Vår stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogning inom markentrepenad, ger oss en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentrepenad.